به همت انجمن علمی – دانشجویی طراحی پارچه و لباس: مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته طراحی پارچه و لباس برگزار شد

مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته طراحی پارچه و لباس به همت انجمن علمی – دانشجویی با حضور دانشجویان، استادان و مسوولان دانشگاه دوشنبه ۲۹ آبان ماه در سالن دکتر کاظمی آشتیانی برگزار شد.

مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته طراحی پارچه و لباس با خوشامدگویی صدرا عمویی، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آغاز شد. وی درخصوص اهداف و برنامه‌های حوزه فرهنگی و برنامه‌های این معاونت توضیح داد و اهمیت رشته‌های طراحی پارچه و لباس را به‌عنوان صنایع فرهنگی واجد اهمیت در دوران کنونی یادآور شد. دکتر پروانه قاسمیان دستجردی- مدیر گروه طراحی لباس، دکتر فرشته کیاوش- مدیر گروه طراحی پارچه و دکتر شهره فضل‌وزیری- مدیر گروه صنایع دستی، سخنرانان بودند که درباره اهمیت رشته‌های مربوط به پارچه و لباس،چهارچوب و مفاد درسی و در بخش دوستانه درباره تجارب شخصی خود در این حوزه به گفتگو با دانشجویان پرداختند.

در ادامه، فاطمه‌السادات بهشتی- دبیر انجمن علمی – دانشجویی طراحی پارچه و لباس، سونیا زرین‌خو- سردبیر نشریه تاروپود و خانم خسروی از برند بهبودی توضیحاتی ارائه دادند.